Co je správná koupelna?

Obsah

Co je správná koupelna?

Co je správná koupelna?

I malá koupelna může díky správnému výběru zařízení maximálně plnit svůj účel. A co víc? Může být i komfortní. Zásadní otázkou je rozhodnout se, zda vám bude stačit sprchový kout nebo toužíte po vaně. Druhé důležité rozhodnutí je, zda bude toaleta součástí koupelny, nebo samostatnou místností. Pojďme to vzít ale pěkně od začátku…

Jak si vizualizovat svou koupelnu?

Naštěstí dnes existuje mnoho jednoduchých počítačových programů, ve kterých si svou koupelnu můžete snadno vizualizovat. Pokud však chcete mít jistotu, že jste vše správně naměřili a spočítali, vezměte půdorys koupelny a zamiřte do některého koupelnového studia, kde vám zdarma či za poplatek graficky navrhnou koupelnu vašich snů.

Jak vylepšit svou koupelnu?

Je-li to ve vaší koupelně možné, zkuste v ní vybourat niku, kterou můžete obložit a využívat buď jako dekoraci pro květiny či svíčky, nebo odkládací místo na ručníky, šampony a další kosmetické pomocníky. Zajímá vás, jak můžete ještě vylepšit svou koupelnu, ať už pro stránce estetické, nebo praktické?

Co si vybrat v koupelně s pěnou?

V malé koupelně jste samozřejmě limitovaní prostorem, ale pokud vám interiér umožňuje výběr, tak se dobře zamyslete, co zvolit. Na prvním místě jsou preference. Pokud se neobejdete bez večerů v napuštěné vaně s pěnou, tak je rozhodnuto. Jestliže ale máte rádi vanu i rychlé sprchování, přemýšlejte prakticky.

Související příspěvky: