Jak nastavit rozšíření Chrome v počítači?

Obsah

Jak nastavit rozšíření Chrome v počítači?

Jak nastavit rozšíření Chrome v počítači?

Prohlížeč Chrome v počítači si můžete přizpůsobit přidáním rozšíření z Internetového obchodu Chrome. Důležité: Rozšíření nelze přidat při procházení v anonymním režimu ani v režimu hosta.

Jak nainstalovat rozšíření pro Chrome?

Při příštím otevření Chromu na počítači se zobrazí zpráva, že bylo nainstalováno rozšíření. Je možné, že budete požádáni o určitá oprávnění. Pokud chcete žádost schválit, klikněte na Přidat rozšíření. V některých případech můžete nainstalovat aplikaci pro Windows nebo Mac, která zároveň nainstalujte rozšíření pro Chrome.

Jak stahovat stránky v Chrome?

Chrome má speciální tlačítko ke stahování, které umožňuje jediným klepnutím stahovat videa, obrázky i celé webové stránky. Přímo v Chromu je také k dispozici domovská stránka stažených souborů, na které naleznete veškerý stažený obsah i v režimu offline. Hlasové vyhledávání Google. Webový prohlížeč Chrome můžete ovládat hlasem.

Jak funguje webový prohlížeč Google Chrome?

Google Chrome je rychlý, snadno použitelný a bezpečný webový prohlížeč. Je navržen pro Android a nabízí personalizované zpravodajské články, rychlé odkazy na vaše oblíbené weby, stahování souborů a integrované Vyhledávání Google a Překladač Google. Stáhněte si jej a užívejte si stejné prostředí webového prohlížeče Chrome na všech svých zařízeních.

Související příspěvky: