Jak pracovat s dýněm?

Obsah

Jak pracovat s dýněm?

Jak pracovat s dýněm?

Nejlépe se vám bude pracovat s dlouhým úzkým a dostatečně ostrým nožem. A pokud chcete, můžete dovnitř vyřezané dýně postavit svíčku nebo malé elektrické světélko. Pak vymažte vnitřek dýně vaselinou, aby nezhnědla Obrázek do dýně vyřízněte. Nejlépe se vám bude pracovat s dlouhým úzkým a dostatečně ostrým nožem.

Jak se dýně dozrávají?

Dýně právě dozrávají a čím blíž k podzimu, tím víc nám budou skákat do cesty. Moc dobře si vzpomínám na své první setkání s opravdovou dýní v kuchyni. Byla obrovská. Vážila dvanáct kilogramů, takže měla víc než já let. Když jsme ji doma rozkrojili, bylo z ní na dva kýble odpadu a zůstala jen tenká očištěná dužina.

Co je dýně?

Důležité informace o dýni 1 Známá také jako: Cucurbita pepo, tykev, pumpkin, dýně obecná, tykev obecná, hokaido, muškátová dýně, máslová dýně,... 2 Krajina původu: Evropa, Severní Amerika, Jižní Amerika, Austrálie, Afrika, Asie 3 Prodává se ve formě: syrová, pečená, vařená, polévka, koláč, marmeláda, konzervovaná, latté, pyré, humus, džus, máslo,... 4 Dostupnost v ČR a SR– ano More ...

Jak udělat dýně kulatý otvor?

Autor: it.paperblog.com Nejdříve vyřízněte na vrchu dýně kulatý otvor. Udělejte ho dostatečně velký, abyste skrze něj potom mohli vnitřek dýně pohodlně vydlabat. Nejdříve vyřízněte na vrchu dýně kulatý otvor. Udělejte ho dostatečně velký, abyste skrze něj potom mohli vnitřek dýně pohodlně vydlabat.

Související příspěvky: