Jak se zbavit netopýrů v podobě mravenců?

Obsah

Jak se zbavit netopýrů v podobě mravenců?

Jak se zbavit netopýrů v podobě mravenců?

Jak se zbavit nezvaných hostů v podobě mravenců jsme psali zde. Pokud se vám vlastními silami nedaří netopýrů zbavit nebo máte podezření, že se u vás zabydlela celá netopýří kolonie, zavolejte si na pomoc specializované odborníky.

Jak opravit úkryt netopýrů?

Jakmile netopýři vyletí v noci na lov, opravte a zabezpečte úkryt netopýrů tak, aby se tam znovu nedostali. Druhý den opět úkryt uvolněte, aby se z k úkrytu dostali i opozdilí jedinci. Netopýři většinou loví ve 24 – 48 hodinovém cyklu, a proto tento krok opakujte po delší dobu.

Jak se zbavit netopýrů?

Pokud se vám vlastními silami nedaří netopýrů zbavit nebo máte podezření, že se u vás zabydlela celá netopýří kolonie, zavolejte si na pomoc specializované odborníky. Kam dál? Potřebujete vyleštit rezavé věci? Účinná a jednoduchá metoda, jak se nežádoucího…

Jak se podívat na netopýři?

Podívejte se důkladně po místech, která mají škvíry nebo praskliny, protože právě ty můžou často sloužit jako vchod. Všechny nalezené trasy upravte tak, aby se dovnitř už netopýři nedostali. Pozornost věnujte i několikacentimetrovým otvorům. Netopýři jsou totiž schopni namáčknout se i do zúžených míst.

Související příspěvky: