Jak se zbavit závislosti na cukru jednou provždy?

Obsah

Jak se zbavit závislosti na cukru jednou provždy?

Jak se zbavit závislosti na cukru jednou provždy?

10 jednoduchých triků, jak se zbavit závislosti na cukru jednou provždy | Jak zhubnout | Blesk.cz Ačkoliv se sebevíc snažíte, nedokážete se pořádně soustředit na nic jiného než na přemýšlení, co sladkého byste si dali. Před očima vidíte oříškovou čokoládu, dort z vaší oblíbené cukrárny nebo kus drobenkového koláče.

Čím snížit cukr v krvi?

Čím snížit cukr v krvi: Pomohou tyto potraviny, dále slunce, pohyb a spánek 1 Zelenina. Asi to nikoho nepřekvapí, ale na prvním místě mezi doporučeními je – pravidelně jíst čerstvou zeleninu. 2 Luštěniny. Fazole obsahují až 30 % kvalitních rostlinných bílkovin. Mají nízký glykemický index a výrazně snižují hladinu cukru v krvi. 3 Ovoce. U ovoce je obzvlášť důležité zjistit si, které hladiny cukru zvyšuje a které je naopak dokáže pořádně rozhodit.

Může být závislost na cukru způsobena emočním přejídáním?

V některých případech může být závislost na cukru způsobena emočním přejídáním. Člověk se jídlem snaží zahnat smutek, deprese, stres nebo jiné psychické problémy. Jenže tím se člověk dostane akorát do začarovaného kruhu a místo toho, aby si tím problémy vyřešil, si je akorát prohloubí.

Související příspěvky: