Jaké jsou recepty na vánoční cukroví?

Obsah

Jaké jsou recepty na vánoční cukroví?

Jaké jsou recepty na vánoční cukroví?

Ať už to první nebo to druhé, máme pro vás spoustu receptů na jednoduché i náročnější vánoční cukroví, ze kterých si jistě vyberete! Jaké cukroví nesmí chybět na vašem vánočním stole? Klasika, která nesmí chybět na žádném stole, to jsou druhy, které byste měli upéct, i když s cukrovím teprve začínáte.

Co je nepečené cukroví?

Nepečené cukroví, do kterého báječně využijete zbylé bílky. celý článek Kuličky na jakýkoliv způsob patří k nejčastějšímu nepečenému cukroví. Já jsem pro vás vybrala kombinací datlí, které jsou jedním ze symbolů Vánoc… celý článek Tyhle kuličky a lá Raffaelo chutnají hlavně dětem.

Proč je tohle cukroví doma vyhlášené?

Proč je zrovna tohle cukroví u vás doma vyhlášené? Pomeranče v čokoládě jsou pro nás příjemnou změnou oproti klasickému cukroví z mouky a tuku. Na vánoční míse vypadají lákavě a málokdo jim odolá. Jejich příprava je snadná, nic se nepeče, jenom suší v troubě. Ovocné kousky osvěží, jsou chutné, byť trochu nahořklé.

Jak použít krémy na slepování vánočního cukroví?

Další cukroví pak spojte jedním z našich lahodných krémů do cukroví a řezů nebo domácí nutelu, která je mnohem zdravější a chutnější, než ta kupovaná! Jednoduché krémy na slepování vánočního cukroví i do dortů!

Související příspěvky: