Kde podporujete Netflix?

Obsah

Kde podporujete Netflix?

Kde podporujete Netflix?

Tahle zařízení podporují Netflix pouze ve Spojených státech a Kanadě. U většiny zařízení můžete procházet řádky s TV pořady a filmy, a to včetně výběrového řádku Můj seznam. Každý řádek představuje jednu kategorii (např. komedie nebo drama), ve které vám nabízíme pořady podle toho, na co jste se dívali v minulosti.

Jak nastavit účet Netflix?

Zjistěte, jak nastavit účet Netflix a odhlásit se z něj na Apple TV. Netflix je k dispozici na zařízení Apple TV 2 a novějším. Na Apple TV vyhledáte TV pořady a filmy přímo v aplikaci Netflix. Netflix je k dispozici po celém světě.

Jak přihlaste se na Netflix?

Přihlaste se přes svůj účet Netflix na netflix.com nebo v naší aplikaci a dívejte se na počítači, chytré televizi, telefonu, tabletu, přehrávači nebo herní konzoli. Stačí připojení k internetu.

Jaký je měsíční předplatné za Apple TV?

139 Kč/měs. Po sedmidenním zkušebním období stojí měsíční předplatné jen 139 Kč. Sdílej Apple TV+ s celou rodinou. 2. v aplikaci Apple TV. Aplikaci Apple TV najdeš na zařízeních Apple i na některých chytrých televizích. A dívat se můžeš i online na tv.apple.com.

Související příspěvky: