Jak nastavit připojování k WiFi?

Obsah

Jak nastavit připojování k WiFi?

Jak nastavit připojování k WiFi?

Po rozkliknutí konkrétní položky se zobrazí tlačítka Vlastnosti a Odebrat. Pod volbou Vlastnosti najdete přepínač pro automatické připojování k WiFi pokud je v dosahu a možnost nastavit toto připojení jako účtované podle objemu dat. Tlačítkem » Odebrat « smažete uložený profil WiFi sítě ze seznamu.

Jak odstranit všechny profily wifi sítí najednou?

Pro smazání všech profilů WiFi sítí najednou, je třeba do příkazového řádku zadat příkaz » netsh wlan delete profile name=”*” «. Příkaz potvrďte klávesou [ Enter ]. Příkaz byl proveden a všechny uložené profily WiFi sítí byly odstraněny.

Jak změnit název WiFi u hotspotu?

Jak změnit název wifi u routeru či hotspotu 1 Nejprve je nutné zapnout některé ze zařízení, které je připojeno k danému routeru a samozřejmě mít zapnutý router. 2 Je nutné si zjistit IP adresu vašeho routeru. Tu můžete zjistit buďto z manuálu, který byl součástí balení vašeho... 3 Otevřete si váš webový prohlížeč, můžete použít ten, který používáte běžně nejen ty... More ...

Jak opravit profil WiFi sítě?

Pro potvrzení příkazu stiskněte klávesu [ Enter ]. Příkaz byl proveden a vybraný profil WiFi sítě zmizel ze seznamu. Pro smazání všech profilů WiFi sítí najednou, je třeba do příkazového řádku zadat příkaz » netsh wlan delete profile name=”*” «.

Související příspěvky: