Co jsou sukulentní rostliny?

Obsah

Co jsou sukulentní rostliny?

Co jsou sukulentní rostliny?

Největší čeledi jsou kosmatcovité, ale bohaté na sukulenty jsou i čeledi krasulovitých, pryšcovitých, také rody haworthia, gasteria, senécio, aloe a mnoho dalších obsahují také sukulentní druhy. Sukulentní rostliny jsou typickými obyvateli polopouští a pouští kolem obratníku, takže milují subtropické a tropické klima.

Proč jsou sukulenty a kaktusy stále aktivní?

Když už všechny rostliny už dávno spí svůj zimní spánek, sukulenty a kaktusy stále žijí svým aktivním životem. Pro ně sezona nikdy nekončí. A můžeme je skutečně obdivovat.

Jak vybrat kávovar podle svých preferencí?

Typ kávovaru volte podle svých preferencí 1 Pákový kávovar – vyplatí se vám, pokud bydlíte sami nebo ve dvou. ... 2 Automatický kávovar – bývá nenáročný na obsluhu, univerzální a obvykle zvládá přípravu celé řady nápojů. ... 3 Kapslový kávovar – za jeho výhody lze považovat malou prostorovou náročnost, snadnou obsluhu, často zajímavý design a univerzální použití. ...

Jak pěstovat sukulenty?

Nechte se inspirovat sukulenty - rostlinami, které jsou krásné, barevné a nenáročné. Řekneme vám, jak je pěstovat, proč je pro ně světlo důležitější než voda a hlavně kdy je zalévat! Projděte si našeho průvodce pěstováním sukulentů, který se hodí začátečníkům stejně jako zkušeným pěstitelům těchhle pouštních krásek.

Související příspěvky: