Jak dojde k vyvázání nečistot v bazénu?

Obsah

Jak dojde k vyvázání nečistot v bazénu?

Jak dojde k vyvázání nečistot v bazénu?

Díky tomu dojde k vyvázání všech nečistot, následující den pak můžete opět přejít na běžné dávkování.Tímto postupem přejdete tvorbě slizkého povlaku na stěnách bazénu. Kyslíkové tablety jsou alternativou k tekutým přípravků na bázi kyslíku.

Kde se tablety vkládají do bazénu?

Tablety do bazénu se vkládají do plováku nebo skimmeru. Pokud dáváte tablety do plováku, pak je třeba počítat s dlouhodobějším rozpouštěním tablety a je možné, že budete nucení použít více tablet najednou, aby došlo s dostatečné chloraci bazénu.

Co je krystalická látka v bazénu?

Bílá krystalická látka, kterou rozpustíte ve vodě a poté ji nalijte do bazénu. V našem programu máme také vločkovací punčochu. Ta také obsahuje síran hlinitý, po vložení do skimmeru, dojde k vyvločkování.

Jaké je dávkování chloru v bazénu?

Chloršok dávkování je uvedeno zpravidla na obalu přípravku - obecně se dává kolem 80-100g na 10m3 vody. Pro superchloraci - odbourání vázaného chloru v bazénu doporučujeme použít 200g na 10m3, stejně tak v případě, že používáte bechlorovou bazénovou chemii ( peroxid vodiku nebo sanosil super) a chcete zrestartovat vodu.

Související příspěvky: