Jak prát boty v pračce?

Obsah

Jak prát boty v pračce?

Jak prát boty v pračce?

Jak prát boty v pračce 1 Jak postupovat při praní bot v pračce. Vyjměte vložky do bot a vydrhněte je kartáčkem ve vodě s pracím práškem a následně je nechte vysušit třeba na topení. 2 Jak boty prát. Tenisky nejprve na nějakou dobu namočte do vody s prostředkem na mytí nádobí, je potřeba je totiž odmastit. 3 Sušení vypraných bot. Když vyndáte mokré boty z pračky, vycpěte je starými novinami, které klidně několikrát vyměňte za nové.

Jak postupovat při praní bot v pračce?

Jak postupovat při praní bot v pračce 1 Vyjměte vložky. Vyjměte vložky do bot a vydrhněte je kartáčkem ve vodě s pracím práškem a následně je nechte vysušit... 2 Tkaničky musí ven. Vyndejte z bot tkaničky. Můžete je vyprat s běžným oblečením. Díky tomu se nestane, že by se vám... 3 Nejprve odmastit. Boty bez vložek a tkaniček nejprve ponořte do kyblíku s vodou, do které... More ...

Proč prát boty do pračky?

Do pračky rozhodně nesmíte dát kožené boty či jejich imitaci. Prát nesmíte ani semišovou a goretexovou obuv. Do pračky můžete vměstnat textilní a plátěné boty. Není vhodné prát velmi opotřebované boty, u kterých už se začíná odlepovat podrážka. Mohlo by se stát, že je vyperete a odlepí se vám úplně celá.

Související příspěvky: