Jak opravit pneumatiku v horkém počasí?

Obsah

Jak opravit pneumatiku v horkém počasí?

Jak opravit pneumatiku v horkém počasí?

Prázdná pneumatika není nic příjemného, zvlášť v horkém počasí. Když už ale lidově řečeno píchnete, je potřeba nastalou situaci nějak řešit. Metod, jak opravit defekt, existuje několik. Některé jsou jednodušší, jiné vyžadují zručnost a čas. Pojďte se na ně s námi společně podívat. Hever umístěte na výrobcem doporučené místo.

Jak opravit pneumatiku?

Abychom tedy nějak shrnuli opravu pneumatiky, nejjednodušší je použití lepící sady, která ale gumu zevnitř ničí a opakované použití je vyloučené. V tomto ohledu lépe poslouží kompresor, případně kompresor s lepidlem. Ani v tomto případě se nejedná o opravu trvalou, ale pouze dočasnou, navíc omezenou maximální rychlostí i dojezdovou vzdáleností.

Jak opravit pneumatiku v běhounu?

Velice účinnou metodou je postříkat ji směsí vody a saponátu na umývání nádobí. Tato směs totiž v místě úniku vzduchu začne pěnit. Vedle běhounu je dobré zkontrolovat také bočnice a ventilek. Pokud je místo úniku právě tady, samotná oprava pneumatiky nestačí a je potřeba ji kompletně vyměnit.

Jak opravit pneumatiku v chladném počasí?

Prázdná pneumatika není nic příjemného, zvlášť v chladném počasí. Když už ale lidově řečeno píchnete, je potřeba nastalou situaci nějak řešit. Metod, jak opravit defekt, existuje několik. Některé jsou jednodušší, jiné vyžadují zručnost a čas.

Související příspěvky: