Jak zadat přístupový kód na PlayStation 4?

Obsah

Jak zadat přístupový kód na PlayStation 4?

Jak zadat přístupový kód na PlayStation 4?

Passcodes jsou číselné kódy dlouhé čtyřmi číslicemi. Zadejte je pomocí tlačítek vlevo, nahoru, doprava, dolů, R1, R2, L1, L2, trojúhelník a čtverec. To vám umožní rychle zadat přístupový kód stiskem čtyř tlačítek, když zapnete zařízení PlayStation 4. Dvakrát zadejte svůj přístupový kód, abyste potvrdili, že jste jej zadali správně.

Kde můžete hrát hru na PS4?

Hry a jejich rozšíření můžete zakoupit a stahovat v obchodě PlayStation™Store – online obchodu služby PlayStation™Network. Některé hry mají bezplatné zkušební verze, abyste si hru mohli před zakoupením vyzkoušet, a jiné hry lze hrát zdarma. Stažená hra se hraje stejným způsobem jako hra na disku. Hru můžete začít hrát již před úplným stažením hry.

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Co se děje na PlayStation 4?

Ano, Playstation 4 má “stand-by” režim, který deaktivuje všechny základní funkce, ale je schopen nadále nabíjet Dualshock 4 ovladačem případně stahovat aktualizace systému zcela automaticky. Playstation Plus uživatelé navíc v tomto režimu budou moci stahovat i aktualizace pro hry.

Související příspěvky: