Co se týče kvality proteinů?

Obsah

Co se týče kvality proteinů?

Co se týče kvality proteinů?

Zkrátka a dobře, tenhle protein je chuťově i přesto, že obsahuje jen 4 vysoce kvalitní přírodní ingredience, silný konkurent mnohem umělejším proteinům s nižším obsahem bílkovin. A co se kvality týče, tak to jakbysmet. 0,01 bodu dole za to, že jsou jen tři příchutě!

Můžete si základní srovnání proteinových nápojů?

Pokud detaily jednotlivých proteinových nápojů znát nepotřebujete a stačí vám základní srovnání proteinů, vyberte si jeden z těchto produktů a máte hotovo.

Jaké jsou nejlepší proteiny pro sportovce?

A to platí ať už máte v plánu růst svalů nebo hubnutí. Jedním z efektivních zdrojů bílkovin pro sportovce jsou proteiny, chcete-li proteinové nápoje. Společně porovnáme a vybere pro vás ten nejlepší protein značky VelkéSvaly.cz. 1. 2. 3. 4. 5. (obsah bílkovin, bcaa a kcal ve 30 g proteinu - v závislosti na příchuti)

Kdo je největší bílkovinový protein v krvi?

OBSAH BÍLKOVIN V PROTEINU DLE PŘÍCHUTI 1 Banánový protein - 78% bílkovin 2 Vanilkový protein - 77% bílkovin 3 Vanilkový protein s lískovým oříškem - 75% bílkovin 4 Malinový protein - 75% bílkovin 5 Čokoládový protein - 75% bílkovin 6 Čokoládový protein s kokosem - 73% bílkovin 7 Borůvkový protein - 75% bílkovin

Související příspěvky: