Jak se zbavit Chlorella?

Obsah

Jak se zbavit Chlorella?

Jak se zbavit Chlorella?

Pokud proto cítíte, že snesete více, nebo naopak méně, můžete si dávku upravit. Pokud nevíte, držte se následujícího rozpisu. Už jsem zmínil, že chlorella se musí „najíždět“ postupně, aby si tělo zvyklo. Začnete-li s 1 tabletkou denně (=0,25g) a budete každý den přidávat 1 další, nic tím nezkazíte.

Jak zvýšit hladinu Chlorella v krvi?

Vitamín C narušuje vazby, na které chlorella váže těžké kovy a ty se pak mohou dostat do zranitelnějších míst v těle (játra, ledviny, mozek)! [6] [7] Diabetikům se doporučuje dávku ještě více rozložit během dne a zvýšit ji, neboť chlorella stabilizuje krevní cukr.

Co se týče dávkování Chlorella?

Dávkování je totiž dost individální a závisí na mnoha faktorech jako je hmotnost, stres, strava, pohybová aktivita, apod. Pokud proto cítíte, že snesete více, nebo naopak méně, můžete si dávku upravit. Pokud nevíte, držte se následujícího rozpisu. Už jsem zmínil, že chlorella se musí „najíždět“ postupně, aby si tělo zvyklo.

Proč se Chlorella najíždět postupně?

Už jsem zmínil, že chlorella se musí „najíždět“ postupně, aby si tělo zvyklo. Začnete-li s 1 tabletkou denně (=0,25g) a budete každý den přidávat 1 další, nic tím nezkazíte. Tento způsob doporučuji a znázorňuje ho následující harmonogram: n. den: (snídaně) – (oběd) – (večeře) – vždy 30 minut před jídlem.

Související příspěvky: