Který kabel vede od baterie k alternátoru?

Obsah

Který kabel vede od baterie k alternátoru?

Který kabel vede od baterie k alternátoru?

Nevíte náhodou někdo který kabel vede od baterie k alternátoru, zda ten s rovným připojením přes poj. 150A, nebo ten druhý stejně silný který má do pravého úhlu zahnuté připojovací oko ? Jedná se o Fiat Ducato nový model. Pro proměření nebo sledování kabelu je pod autem k alternátoru dost blbý přístup.

Jak se sledovat alternátor?

Sledování alternátoru 1 Podívejte se na měřič alternátoru. Pokud máte měřič napětí a proudu, odečtete z něj výstup alternátoru. 2 Poslouchejte při zapnutém motoru alternátor. Jsou-li špatná ložiska, můžete slyšet kvílivý zvuk vycházející z přední... 3 Zapněte rádio a vytočte motor. Rádio ztište, nebo přepněte na AM frekvenci, kde nehraje hudba. More ...

Kdo se zamýšlí nad závadami alternátorů?

Dnešní díl se zamýšlí nad závadami alternátorů, čímž ukončíme seriál plný zajímavých informací o autoelektrice psaný laickou formou, užitečný nejen pro kutily, ale věříme, že i pro profesionální autoelektrikáře.

Kdy svítí kontrolka alternátoru?

Problém vznikne, pokud po nastartování motoru kontrolka dobíjení i nadále svítí. V takovém případě jde jednoznačně o poruchu na dobíjení alternátoru. Závada by se měla ihned odstranit. Spoléhat na to, že nějak ještě dojedete, se řidiči může zle vymstít. Příčinou svítící kontrolky mohou být různé důvody.

Související příspěvky: