Jak odhalit psychopatickou osobnost?

Obsah

Jak odhalit psychopatickou osobnost?

Jak odhalit psychopatickou osobnost?

Odhalit psychopatické osobnosti není snadné, protože bývají mistry přetvářky a navenek se jeví jako sympatičtí, okouzlující společníci. Naštěstí můžeme psychopata včas rozpoznat, pokud se zaměříme nikoliv na to, jak působí nebo co říká, nýbrž výlučně na jeho chování.

Kdo je psychopat?

Nenechme se mýlit, psychopatem může být i žena, zdánlivě milá a hodná, manipulovat lze i napohled submisivním chováním. Psychopat dává dary, lichotí, snaží se zalíbit, projevuje drobné úsluhy. Říká ostatním, co chtějí slyšet, aby udělali, co on chce. Často ze sebe dělá oběť, aby ho druzí lidé litovali.

Proč se psychopata setká s psychopatem?

Osobnost psychopata je prázdná, bezcitná a parazitující, s ostatními lidmi manipuluje jako s pouhými prostředky, které jí mají posloužit k uspokojení vlastních potřeb a zvýšení osobní moci. Setkání s psychopatem představuje krajně devastující životní zkušenost, která vás může zničit.

Jak rozpoznat psychopatickou ženou?

Naštěstí můžeme psychopata včas rozpoznat, pokud se zaměříme nikoliv na to, jak působí nebo co říká, nýbrž výlučně na jeho chování. Abyste si při setkání s psychopatem dokázali včas všimnout varovných signálů, popíšu vám svou vlastní zkušenost s psychopatickou ženou.

Související příspěvky: