De ce este folosit ginsengul?

Obsah

De ce este folosit ginsengul?

De ce este folosit ginsengul?

Ginsengul este utilizat de secole în cultura medicinală naturală și naturistă asiatică și nord americană. Are multiple întrebuințări și beneficii: este energizant, stimulator pentru memorie, benefic în tratamentul infertilității și al disfuncției erectile, în tratamentul indigestiei și al febrei.

Care sunt beneficiile radacinii de ginseng?

Datorita continutului bogat in substante active, numite ginsenozide, radacina de ginseng are efecte antiinflamatoare, antiulceroase si hipotensive, fiind utila in stimularea imunitatii. Unul dintre aspectele care fac din ginseng o resursa pretioasa este intervalul lung de timp dintre plantare si recoltarea radacinii.

Ce beneficii are ginseng rosu?

Beneficii Ginseng rosu: creste rezistenta la efort, impotriva oboselii, creste starea de spirit si energia, tonic pentru functia sexuala, ajuta fertilitatea, intareste imunitatea. Pret redus!

Poate fi consumată rădăcina de ginseng pe cale orală?

Rădăcina de ginseng poate fi consumată pe cale orală (ingerată), poate fi administrată sub formă de suplimente alimentare (fiole ginseng, ginseng capsule, ginseng pastile, etc.), ceai de ginseng (ginseng ceai), băuturi energizante, ginseng pudră, extract de ginseng (ginseng extract), ș.a.m.d.

Související příspěvky: