Jak postupovat, když používáte aplikaci Outlook?

Obsah

Jak postupovat, když používáte aplikaci Outlook?

Jak postupovat, když používáte aplikaci Outlook?

Nejdříve prosím určete, jakou verzi aplikace Outlook používáte. Pokud najdete Účet Office: Pokud nenajdete Účet Microsoft ani Nápovědu v nabídce Soubor, postupujte podle těchto kroků: Spusťte aplikaci Outlook. Klikněte na možnost Soubor, poté najděte buď Účet Office, nebo Nápovědu a postupujte podle kroků uvedených dle zvolené možnosti.

Kde se nachází okno o aplikaci Outlook?

Zobrazí se okno O aplikaci Outlook, podobné jednomu z následujících, podle verze aplikace Outlook, kterou používáte. Pokud používáte prohlížeč k připojení poštovní schránky Office 365 nebo Exchange, vyberte možnost Outlook na webu / Outlook Web App.

Jak odinstalovat aplikaci?

1 Vyberte Start a potom vyberte Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Případně jen klikněte na odkaz v dolní části... 2 Vyberte aplikaci, kterou chcete odebrat, a pak vyberte Odinstalovat. More ...

Jak použít aplikaci Outlook na mobilních zařízeních?

Pokud používáte aplikaci Outlook na mobilních zařízeních nebo tabletech, včetně zařízení Windows Phone, iPhone, iPad, telefonů s Androidem, vyberte možnost Aplikace Outlook na mobilních zařízeních / tabletech ve spodní části.

Související příspěvky: