Je třeba upgradovat na iOS 8 přes iTunes?

Obsah

Je třeba upgradovat na iOS 8 přes iTunes?

Je třeba upgradovat na iOS 8 přes iTunes?

Upgrade na iOS 8 přes iTunes musí být jailbroken iOS zařízení. Jinak se aktualizace nezdaří a uživatelé budou mít iOS zařízení, které je mrtvý černá obrazovka, nebo logo Apple na zařízení. iOS zařízení se systémem iOS 6 nebo dřívější verze je třeba upgradovat na iOS 8 přes iTunes. Nebo aktualizace se nezdaří také.

Jak nainstalovat iOS 8 na iPhone?

Si můžete vychutnat všechny nové funkce iOS 8 přináší také iPhone 6 na vašem iOS zařízení. Jen si iOS 8 stažen a nainstalován na vašem iPhone, iPad nebo iPod touch. Tento článek se zaměřuje na tom, jak upgradovat na iOS 8 s iOS zařízení.

Kolik úložného místa potřebujete pro iOS 8?

Méně úložného místa je vyžadováno pro iOS zařízení. Inovace na iOS 8 průběhu vzduch vyžaduje alespoň 4,6 GB úložiště na iOS zařízení, což znamená, že musíte připravit 6GB pro úspěšnou aktualizaci k dispozici. Zatímco Pokud provedete aktualizaci iOS přes iTunes, vyžaduje pouze 2GB úložiště na vašem iOS zařízení.

Jaká je kapacita úložiště na iOS 8?

Inovace na iOS 8 průběhu vzduch vyžaduje alespoň 4,6 GB úložiště na iOS zařízení, což znamená, že musíte připravit 6GB pro úspěšnou aktualizaci k dispozici. Zatímco Pokud provedete aktualizaci iOS přes iTunes, vyžaduje pouze 2GB úložiště na vašem iOS zařízení. Je potřeba méně času.

Související příspěvky: