Jak obměňovat obrázky ve složce?

Obsah

Jak obměňovat obrázky ve složce?

Jak obměňovat obrázky ve složce?

Obrázky ve složce máte promazané a můžete nastavit jejich zobrazování na vaší pracovní plochu. Tip: Obrázky z Windows Spotlight se ve složce průběžně obměňují. Projděte složku každých několik týdnů a doplňte nové obrázky do své složky.

Jak upravit obrázek?

Upravovat můžete velikost, také lze obrázek oříznout, přidat některé prvky nebo rovnou celé další fotky. Jakmile je ofocený obraz vložen do malování, lze ho přizpůsobit stejně jako běžný obrázek. Po upravení postačí jen vybrat umístění a daný screenshot uložit.

Jak nastavit snímání obrázků?

Po nasnímání obrázků se vám otevře editor, ve kterém lze úpravy provádět. Tento výborný pomocník umí například také načasované snímky, které se pak rovnou nahrávají na server FTP. Vyberte typ snímání pomocí tlačítka capture - obrázky, texty, videa, celé webové stránky V sekci Profile Settings nastavte oblast snímátí- Input.

Jak použít stylus na obrazovce?

Stylusy lze použít k provádění výběru na obrazovce, kreslení, pořizování poznámek, podepisování dokumentů a podobně. Tento dokument popisuje různé typy technologie stylusu, řešení různých problémů s hroty a řešení potíží s dotykovou obrazovkou během používání a po použití stylusu.

Související příspěvky: