Proč použít tužidlo do vlasů?

Obsah

Proč použít tužidlo do vlasů?

Proč použít tužidlo do vlasů?

Toto tužidlo má naprosto skvělý aplikátor, který je dokonale úzký, takže místo toho, abyste si přípravek nanášela do dlaně a teprve potom do vlasů, můžete ho aplikovat rovnou do pěšinek. Vykouzlí dokonalý objem, aniž by vlasy slepilo, nebo zatížilo a není potřeba ho z vlasů vymývat ani když se vyspíte.

Jak použít pěnové tužidlo na vlasy?

Pro domácí použití jsou nejpraktičtější pěnová tužidla ve spreji. Stejně jako u laků na vlasy se tužidla prodávají v různých intenzitách. Tu byste měla zvolit podle typu účesu. Pěnové tužidlo ideálně aplikujte do vlhkých, umytých a ručníkem lehce vysušených vlasů.

Co je nejlevnější vlasová tužidla?

Velký test vlasových tužidel: Zvítězila ta nejlevnější! Všechna vlasová tužidla slibují, že vám dodají božský objem na celý den, aniž by vlasy slepila. Co je na tom ale pravdy?

Proč jsem se těšila na tužidlo?

Na toto tužidlo jsem se obzvlášť těšila, až ho vyzkouším, a to už jenom kvůli krásnému designu. Po první aplikaci jsem byla ale trošku zklamaná. Buď jsem přípravku nanesla zbytečně moc, nebo ho dostatečně nerozčesala, ale vlasy jsem měla slepené a bez lesku a večer už byly mastné.

Související příspěvky: