Můžete použít špetku jedlé sody do podpaží?

Obsah

Můžete použít špetku jedlé sody do podpaží?

Můžete použít špetku jedlé sody do podpaží?

Pokud se chcete vyhnout parabenům a hliníku, které jsou v mnoha deodorantech a antiperspirantech, zkuste použít špetku jedlé sody smíchané s vodou. Tato jednoduchá pasta funguje efektivně a je jednoduchým přírodním deodorantem. Také můžete jednoduše vetřít trochu suché jedlé sody do podpaží.

Jak použít čajovou lžičku jedlé sody?

Přidejte čajovou lžičku jedlé sody do malé sklenice s vodou a namáčejte postiženou oblast dvakrát denně. Spousta třísek se uvolní sama poté, co budete pár dní používat tento postup. Přidejte ½ šálku jedlé sody do vlažné vody ve vaně, pak se do ní namočte, aby se vám postupně ulevilo.

Co je jedlá soda?

Jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný - NaHCO 3, soda bicarbona) je bílý prášek, který je jedlý a rozpustný ve vodě. Zatímco soda na praní (uhličitan sodný - Na 2 CO 3, prací nebo kalcinová soda) není jedlá a používá se při výrobě papíru nebo skla.

Jaké je dávkování jedlá soda během 24 hodin?

Jedlá soda okamžitě neutralizuje žaludeční kyseliny, což ulevuje od pálení žáhy, poruch trávení a dokonce i od vředových bolestí. Typické dávkování je jen ½ lžičky rozpuštěné ve sklenici vody, užívané každé dvě hodiny (ne však více než sedm těchto dávek během 24 hodin nebo 3 takové dávky, pokud jste starší 60 let).

Související příspěvky: