Jak čistit pračku kyselinou citronovou a octem?

Obsah

Jak čistit pračku kyselinou citronovou a octem?

Jak čistit pračku kyselinou citronovou a octem?

Čištění pračky kyselinou citronovou a octem. Spousta lidí používá k čištění pračky – a nejen pračky – také ocet. Stačí místo pracího prášku nalít do pračky hrnek octa, do bubnu vložit starý hadr a spustit program vyvářky. Stejným způsobem můžete použít kyselinu citronovou nebo prací sodu. Ocet je velmi účinný i na vodní kámen, ...

Jak vyčistit kyselinu citronovou?

Mnoho nečistot nám přitom pomůže vyčistit úplně obyčejná kyselina citronová. Balíček nestojí ani deset korun, ale účinky jsou ohromné. Zjistěte, na co všechno můžete kyselý prášek použít a ověřte si jeho sílu v praxi. Radiátor lze pověsit i na stěnu ze sádrokartonu.

Jak se zbavit kyseliny citrónové z kávy?

kávovar: Jednu polévkovou lžíci kyseliny citronové rozmíchejte v teplé vodě, vlijte do zásobníku a nechte přejít varným cyklem naprázdno. Druhý cyklus udělejte jen s čistou vodou, aby se vám zbytky kyseliny citrónové nedostaly do kávy. ucpaný odpad: Kyselinu citronovou a jedlou sodu smíchejte v poměru 1:1.

Jaká byla kyselina citronová s octem?

Kyselina citronová s octem možná působí na první pohled jako větší síla, ale lepšího výsledku jsme dosáhli pomocí oblíbené tmavé limonády. Špína šla z mince dolů snadněji a na pohled je zářivější než ta, která byla ponořema v kyselině s octem.

Související příspěvky: