Jak vyhledat obrázky na počítači?

Obsah

Jak vyhledat obrázky na počítači?

Jak vyhledat obrázky na počítači?

Vyhledávání podle obrázku na počítači a notebooku. Otevřete internetový prohlížeč (Firefox, Chrome nebo Safari) Přejděte na adresu “ google.cz “. V pravém horním rohu klikněte na “ obrázky “. Budete odkázáni na stránku “ google.cz/imghp “, kde kliknete na ikonu fotoaparátu. Poté stačí už jen vybrat obrázek, podle kterého chcete vyhledávat.

Jak najít obrázek?

Vyhledávání podle obrázků - návod od Googlu krok za krokem pro Android 1 Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome . 2 Přejděte na stránku images.google.com. 3 Zadejte popis obrázku, který chcete najít. 4 Klepněte na Vyhledat . 5 Klepněte na obrázek, pomocí kterého chcete vyhledávat. 6 Můžete: Klepněte na ikonu Google Lens . Pokud se zobrazuje bílý puntík, klepněte na něj. Pokud ne, zakroužkujte část obrázku prstem nebo dotykovým perem. Podržte obrázek. ...

Jak nastavit časový interval mezi obrázky z Windows Spotlight?

Můžete ještě nastavit další parametry jako časový interval mezi jednotlivými obrázky, povolení náhodného výběru nebo chování při napájení z baterie. Máte-li vše nastaveno, můžete se kochat fotografiemi z Windows Spotlight na vaší pracovní ploše. Návod nestačil?

Jak obměňovat obrázky ve složce?

Obrázky ve složce máte promazané a můžete nastavit jejich zobrazování na vaší pracovní plochu. Tip: Obrázky z Windows Spotlight se ve složce průběžně obměňují. Projděte složku každých několik týdnů a doplňte nové obrázky do své složky.

Související příspěvky: