Jaké recepty z hovězího masa?

Obsah

Jaké recepty z hovězího masa?

Jaké recepty z hovězího masa?

Recepty z hovězího masa 1 Quinoa a bulgur si rozumí s masem. Zkuste netradiční burger nebo řízky. Jestli máte chuť vyzkoušet v kuchyni něco nového, zkuste se spřátelit s jihoamerickou obilovinou ... 2 Plněné tortilly nebo sekaná v housce. Sbalte si oběd na cesty i na piknik. Prázdniny a pěkné počasí lákají k výletům a piknikům v přírodě. ... 3 Nejedete letos k moři? Tak si dejte musaku, paellu či špagety doma. Možná, že jste museli vzhledem k epidemiologické situaci změnit plány na letní dovolenou a ...

Co jsou nejkvalitnější části hovězího masa?

Nejkvalitnější a nejlibovější části hovězího masa jsou kýta a svíčková, které se hodí na pečení a také třeba na přípravu bifteků či rolád. Z roštěnce a plece připravíme skvělý steak. Na přípravu vývarů je nejlepší použít maso z krku či hrudi. Kližka se zase skvěle hodí pro přípravu guláše.

Co je brisket?

Co to je brisket? Brisket je kus hovězího masa z hrudníku, který se skládá ze dvou svalů: štíhlého "plochého" a tučnějšího "point". Jedná se o americkou klasiku, která - díky grilovacím soutěžím - získává v Evropě také popularitu. Big Green Egg | Hovězí hrudí (brisket)

Související příspěvky: