Co se zobrazí v okně nástroje Windows Defender?

Obsah

Co se zobrazí v okně nástroje Windows Defender?

Co se zobrazí v okně nástroje Windows Defender?

V okně nástroje Windows Defender se zobrazí zpráva Stav PC: Chráněno. Pokud nelze aktivovat program Windows Defender a obdržíte chybovou zprávu oznamující, že program Windows Defender momentálně nechrání váš počítač, může to být proto, že je ve vašem počítači stále nainstalována jiná antivirová aplikace.

Jak nastavit antivirovou ochranu v programu Windows Defender?

Otevřete okno Konfigurace počítače > šablony pro správu > součásti systému Windows > antivirová ochrana v programu Windows Defender. Open Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Defender Antivirus. Nastavení Vypnout Antivirovou ochranu v programu Windows Defender se nachází pod složkami dalších nastavení.

Jak otevřete aplikaci Windows Defender?

Otevře se aplikace Windows Defender. Pokud obdržíte chybovou zprávu oznamující, že program Windows Defender nechrání váš počítač, a nejste schopni spustit aplikaci Windows Defender, přejděte k další části. Pokud se v horní části okna zobrazí zpráva Stav PC: Chráněno, nástroj Windows Defender je povolen a ochrana v reálném čase je zapnuta.

Jak aktualizovat Windows Defender?

Windows Defender is an antivirus software that's included in Windows and can help protect your device from viruses and other malware and threats. Tento článek popisuje, jak aktualizovat nastavení zařízení tak, aby splňovala požadavky na antivirový software vaší organizace a vyřešila problémy s přístupem.

Související příspěvky: