Jak nahrát Obrázky z počítače?

Obsah

Jak nahrát Obrázky z počítače?

Jak nahrát Obrázky z počítače?

V počítači otevřete webový prohlížeč, například Chrome, Bing nebo Safari, a získejte přístup k našemu online nástroji . Kliknutím na tlačítko „Nahrát“ nahrajte obrázek z počítače pro vyhledávání fotografií. Spusťte proces kliknutím na dané tlačítko a najděte všechny identické obrázky na webu.

Co je získání obrazu na základě obsahu?

Získání obrazu na základě obsahu zahrnuje načtení vizuálně identických obrázků do nahraného dotazového obrázku z rozsáhlé databáze fotografií. Náš efektivní online nástroj pro vyhledávání obrázků také pracuje na metodě, aby získal všechny podobné obrázky k vašemu dotazu bez překážek. Co říká Google?

Proč požadovat stažení obrázku z webu?

Za prvé může požadovat stažení obrázku z webu či z propagačních materiálů a jejich další nešíření. To může být poměrně nákladné. Kromě toho může držitel práv požadovat náhradu za bezdůvodné obohacení v ceně dvojnásobku tržní hodnoty licence daných fotografií. Ve vymáhání těchto poplatků jsou zástupci autorů velmi agresivní.

Co se týče poplatků za užití fotografie?

Ve vymáhání těchto poplatků jsou zástupci autorů velmi agresivní. Služba Dostupného advokáta však může pomoci náklady redukovat. Za třetí pak může být vymáhána i prokazatelná škoda, kterou užití fotografie způsobilo, a v neposlední řadě i náhrada za nemajetkovou újmu v konkrétních situacích.

Související příspěvky: