Jak prát sprchový závěs?

Obsah

Jak prát sprchový závěs?

Jak prát sprchový závěs?

Pokud máte sprchový závěs, který se nedá prát, vydrhněte skvrny čisticím tekutým pískem. Nechte písek ještě 15 minut působit, než závěs opláchnete vlažnou vodou. I v tomto případě používejte gumové rukavice a postupujte podle pokynů na obalu. Pokud nemůžete sušit závěs venku, otevřete okna nebo zajistěte dostatek ventilace.

Kde koupit sprchové závěsy Basic?

Sprchové závěsy u nás najdete v různých barvách a ve dvou rozměrech: 150x200 a 180x230. Nabízíme také tyče a kroužky na sprchové závěsy. Sprchové závěsy - BASIC ?

Jak dlouho byste měli sprchový závěs prát?

Závěs byste měli prát pravidelně, nejlépe každé 3 měsíce, tím se zbavíte bakterií a závěs nebude ničím cítit. Ke žlutým skvrnám na okraji také může vést nesprávná délka. Před nákupem vždy změřte, jak dlouhý sprchový závěs potřebujete. Každý touží po čisté a uklizené koupelně.

Jak připravit závěs?

Poprvé s polovičním množstvím pracího prášku a podruhé s 1 dcl kyseliny octové. Poté závěs namočte na pár hodin do horké vody, do které ještě přidejte 250 g kuchyňské soli. Sůl nechte úplně rozpustit a nezapomeňte pak nechat závěs pořádně uschnout.

Související příspěvky: