Co dělá přivtělená duchovní bytost?

Obsah

Co dělá přivtělená duchovní bytost?

Co dělá přivtělená duchovní bytost?

Často dělá nebo říká věci, které by normálně nedělal. Přivtělená duchovní bytost může být dokonce někdy příčinou alkoholismu, schizofrenie, přejídání, averze vůči druhému člověku, ale také příčinou sklonu k sebevraždě. Vždy je pro přivtělenou duchovní bytost i pro jeho hostitele dobré, když je tato duchovní bytost odeslána do míst, kam patří.

Co jsou duchovní bytosti?

Jsou známy jako ti, kteří „straší“. Jde o duchovní bytosti, které jsou vázány k určitému místu, někdy také předmětu. Často je k sobě přitahuje přítomnost psychogenní zóny.

Co je viscerální tuk?

Viscerální tuk je nahromadění přebytečné nitrobřišní tukové tkáně. Jedná se o útrobní tuk, který je uložený hlouběji než podkožní tuk na břiše. Má gelovou strukturu a jeho specifikou je, že obaluje velké orgány v břišní dutině, čímž negativně ovlivňuje jejich činnost. Znakem viscerálního tuku je vystouplé břicho a široký pas.

Co jsou duchovní bytosti nikam odesílat?

V tomto případě jde o duchovní bytosti, které není třeba nikam odesílat a ani bych to nedoporučovala. Ostatně to ani nelze. Jsou to totiž nádherné bytosti, které se z vlastní vůle rozhodly nám živým pomáhat , chránit nás a na naší cestě nás vést.

Související příspěvky: