Kterou barvu si můžete vybrat?

Obsah

Kterou barvu si můžete vybrat?

Kterou barvu si můžete vybrat?

Ale kdybyste si měli vybrat jen jednu ze základních barev, řeknete, že nejvíce vidíte modrou, šedou nebo zelenou? To, jakou barvu z těchto tří si vyberete, vypovídá mnohé o vaší povaze. Tento barevný blok je stejný, jako jste viděli v úvodu, pouze jsou odstíny v něm vytažené tak, aby vynikla zelená.

Proč vidíme jinak červenou barvu?

Vědci se shodují, že každý z nás vidí jinak červenou barvu, ale nejsou schopni s jistotou vysvětlit, proč tomu tak je. Jedna vědecká teorie dokonce mluví o tom, že můžeme rozdílně vnímat určité barvy na základě našich osobnostních rysů.

Proč vidíte modrou barvu jako modrou?

Ti z vás, kteří viděli původní barvu jako modrou, jsou osoby rezervované, s pouze pár přáteli kolem sebe. Umíte být i velmi společenští, když se vám chce, ale mnohem raději dáváte svou energii pouze na to, co je vám blízké a příjemné. Jednoduše proto, že se neradi přetvařujete.

Proč se vám tato barva zdála nejvíce zelená?

Pokud se vám tato barva zdála nejvíce zelená, znamená to, že jste velmi přátelský a sympatický člověk, rádi si užíváte života a společnosti přátel a máte tendenci se na věci dívat vždy z té světlejší stránky. I zde je původní barva, pouze jsou zvýrazněné tóny modré.

Související příspěvky: