Jak začít členství na Netflixu?

Obsah

Jak začít členství na Netflixu?

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Před registrací se můžete podívat na ochutnávku pořadů, které Netflix nabízí! Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici aplikace Netflix, například na smart TV, herních konzolích, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech, smartphonech nebo tabletech.

Jak se přihlásit do Netflixu?

Pokud si nepamatujete svůj e-mail nebo heslo na Netflix, nebo k nim už nemáte přístup, přejděte na článek Nepamatuji si přihlašovací údaje nebo heslo do Netflixu. Pokud svůj e-mail a heslo na Netflix znáte a nedaří se vám přihlásit, postupujte podle níže uvedených pokynů.

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Jestli si nechcete kupovat novou televizi, pořád máte spoustu možností. Na devices.netflix.com zkontrolujte, jestli už máte nějaké zařízení, které vám umožní dívat se na Netflix na vaší televizi.

Související příspěvky: