Co jsou legíny?

Obsah

Co jsou legíny?

Co jsou legíny?

Legíny jsou všestranným kusem oděvu, ale ne všechny ženy vědí, jak je správně nosit. Původně byly legíny zamýšleny jako součást vrstveného oděvu. Když legíny budete nosit jako kalhoty a ne jako punčochy pod jiným oblečením, nebudete vypadat dobře, ale samozřejmě je to jen na vás.

Jak se správně nosí legíny?

Jak se správně nosí legíny 1 Nenoste příliš těsné, ani příliš volné legíny. Legíny by měly být tak těsné, aby vám obepínaly nohy, ale ne příliš... 2 Legíny jsou v zásadě kalhoty. Někteří lidé si myslí, že to tak není a samozřejmě mají právo na svůj názor. 3 Nenoste k legínám nevhodné boty. Legíny vypadají skvěle s vysokými kozačkami, sandály, žabkami a nízkými... More ...

Jak se nosit koženkové legíny?

Pojďte se podívat, jak je nosit a vypadat stále stylově! Nejčastěji se nosí obyčejné černé bavlněné legíny, které jsou opravdu univerzální. Můžete je nosit na doma, na sport i do práce. Velmi stylovou a módní variantou jsou koženkové legíny, které jsou vhodné zejména na podzim a zimu.

Co jsou legíny s krátkými vršky?

Opravdu nevhodně vypadají legíny s krátkými vršky, a to obzvlášť na silnějších ženách, které by se tedy krátkým délkám vršků rozhodně měly vyhnout. Naopak si mohou užívat vrstvení. Na výběr mají mnoho možností v podobě dlouhých svetrů, košil, kardiganů, sak a kabátků.

Související příspěvky: