Jak vidět, kdo viděl váš Facebook profil?

Obsah

Jak vidět, kdo viděl váš Facebook profil?

Jak vidět, kdo viděl váš Facebook profil?

Existuje způsob, jak vidět, kdo viděl váš Facebook profil? Existuje spousta rozšíření prohlížeče, aplikací a webových stránek, které tvrdí, že vám mohou říci, nedávno navštívil váš profil a kolik času tam strávil. Bohužel žádná z těchto rozšíření nebo aplikací nedělá to, co tvrdí. Nelze získat to, co chcete, instalací některé z těchto rozšíření.

Jaké jsou uživatelské ID na Facebooku?

Uživatelské ID odpovídají osobám, které se objevují na bočním panelu chatu na pravé straně Facebooku. To jsou lidé, s nimiž jste se naposledy nebo nejčastěji setkávali.

Jak odinstalovat rozšíření prohlížeče Facebook?

Pokud jste již nainstalovali rozšíření prohlížeče aplikace Facebook, která vás informuje o tom, kdo viděl váš profil, a zbavit se ho nyní. Pokud potřebujete pomoc, podívejte se na naše pokyny k odinstalování rozšíření z libovolného prohlížeče a odstranění aplikací třetích stran na Facebooku.

Co se stane, když navštívíte Facebook stránku?

Náhodná osoba, která poprvé navštíví vaši Facebook stránku, se jistě v tomto seznamu nezobrazí. Ve výchozím nastavení má fotoaparát Nest Cam na přední straně poměrně jemné světlo, ale stále může být rušivé v závislosti na tom, jak používáte fotoaparát.

Související příspěvky: