Co znamená obnovení továrního nastavení?

Obsah

Co znamená obnovení továrního nastavení?

Co znamená obnovení továrního nastavení?

Obnovení továrního nastavení znamená resetování všeho, co nebylo v zařízení poté, co vyšlo z výroby, takže vám určitě znemožní praktický přístup k programům nebo souborům v počítači. Je důležité vědět, co vlastně obnovení továrního nastavení dělá.

Jak resetovat tovární nastavení?

Důležité: Při resetování do továrního nastavení se z telefonu vymažou veškerá data. Pokud telefon chcete resetovat kvůli problému, doporučujeme nejprve vyzkoušet jiná řešení. Odstraňování problémů se zařízením Android. Při obnově dat budete muset zadat bezpečnostní údaje.

Jak obnovit počítač do továrního nastavení?

Obnovení Windows do továrního nastaven se dělá přímo přes systémovou aplikaci Nastavení: 1 postupujte přes Nastavení - Aktualizace a zabezpečení - Obnovení ; 2 v sekci Obnovit počítač do továrního nastavení vyberte Spustit ; 3 a pokračujete některou z voleb: Zachovat moje soubory - pro zachování uživatelových dat, obnovení systémových nastavení na výchozí hodnoty a odebrání všech nainstalovaných aplikací (rozhraní vypíše seznam odebíraných aplikací) či ...

Jak obnovit tovární nastavení z telefonu?

Obnovením továrního nastavení z telefonu odstraníte všechna data. Tento způsob resetování se také označuje jako „formátování“ nebo „úplný reset“. Důležité: Některé z těchto kroků fungují pouze v zařízeních se systémem Android 9 nebo novějším.

Související příspěvky: