Jak velké jsou ovesné vločky?

Obsah

Jak velké jsou ovesné vločky?

Jak velké jsou ovesné vločky?

13 g bílkovin. 5 g tuků. 8 g vlákniny. 303 kalorií. 2. Ovesné vločky jsou bohaté na antioxidanty. Celé ovesné vločky obsahují vysoký obsah antioxidantů a prospěšných rostlinných látek zvaných polyfenoly.

Proč jsou ovesné vločky léčivé?

Rozličné studie ukazují, že oves a ovesné vločky mají mnoho léčivých účinků. Patří mezi ně ztráta hmotnosti, nižší hladina cukru v krvi a snížení rizika srdečních onemocnění. Zdravé zdraví pro vás má 9 důvodů, proč byste si ovesné vločky měli dávat k snídani. 1. Ovesné vločky jsou neuvěřitelně výživné

Co je vlákniny ve vločkách?

Velký obsahy vlákniny ve vločkách napomáhá lepšímu zažívání a má příznivý vliv na trávicí systém. ( Co naopak střevům škodí?) Natáhne do sebe toxiny, usazené ve střevech, čímž přispívá k detoxikaci a očistě organismu. Vločky účinně odstraňují zácpu a snižují riziko vzniku rakoviny tlustého střeva.

Proč jsou ovesné vločky výživné?

Ovesné vločky jsou neuvěřitelně výživné Nutriční složení ovesných vloček je velmi dobře vyvážené. Vločky jsou dobrým zdrojem sacharidů a vlákniny, včetně silné vlákniny beta-glukanu. Obsahují také více bílkovin a tuku než většina zrn. Ovesné vločky mají mnoho důležitých vitamínů, minerálů a antioxidačních rostlinných látek.

Související příspěvky: