Kdo je webový prohlížeč Google Chrome?

Obsah

Kdo je webový prohlížeč Google Chrome?

Kdo je webový prohlížeč Google Chrome?

Google Chrome je víceplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Google. Poprvé byl vydán v roce 2008 pro operační systém Microsoft Windows a později byl přenesen na systémy Linux, MacOS, iOS a Android. Prohlížeč je také hlavní součástí operačního systému Chrome OS, kde slouží jako platforma pro webové aplikace.

Co je prohlížeč Chrome?

Prohlížeč je také hlavní součástí operačního systému Chrome OS, kde slouží jako platforma pro webové aplikace. Většina zdrojového kódu Chrome pochází ze svobodného a otevřeného projektu Google Chromium, ale samotný Chrome je šířen jako sice bezplatný, ale uzavřený freeware.

Jak stahovat stránky v Chrome?

Chrome má speciální tlačítko ke stahování, které umožňuje jediným klepnutím stahovat videa, obrázky i celé webové stránky. Přímo v Chromu je také k dispozici domovská stránka stažených souborů, na které naleznete veškerý stažený obsah i v režimu offline. Hlasové vyhledávání Google. Webový prohlížeč Chrome můžete ovládat hlasem.

Jak opravit chybu v prohlížeči Chrome?

Tento web nemůže poskytnout zabezpečené připojení, web vrátil neplatnou odpověď nebo ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION Tato chyba se zobrazuje, pokud na stránce došlo k chybě, které prohlížeč Chrome neporozuměl. Chcete-li chybu opravit, kontaktujte vlastníka webu.

Související příspěvky: