Jak udělit dodatečný přístup k účtu Google?

Obsah

Jak udělit dodatečný přístup k účtu Google?

Jak udělit dodatečný přístup k účtu Google?

při udělení dodatečného přístupu k účtu Google pro aplikaci nebo službu. Pokud se domníváte, že aplikace nebo služba třetí strany vaše údaje zneužívá (např. rozesílá spam, vydává se za vás či vaše údaje využívá škodlivým způsobem), postupujte podle těchto pokynů. Přejděte v účtu Google do sekce Aplikace s přístupem k vašemu účtu.

Jak se přihlásit pomocí účtu Google?

Pomocí účtu Google se můžete přihlásit do některých aplikací a na některé weby třetích stran. Důležité: Když se pomocí účtu Google přihlásíte do služby jiného poskytovatele, budete automaticky přihlášeni také do prohlížeče Safari. Zvolte oddíl, ke kterému chcete poskytnout zpětnou vazbu.

Jak přidat účet Google do iPhonu nebo iPadu?

Účet Google můžete do prohlížeče Safari kdykoli znovu přidat. Poznámka: Pokud v žádné z aplikací od Googlu nebude přihlášen žádný účet Google, budete odhlášeni z celého zařízení. Do iPhonu či iPadu si můžete stáhnout aplikace oblíbených služeb Google, jako je Gmail nebo YouTube. Na iPhonu nebo iPadu otevřete App Store.

Můžete požádat o přístup k účtu Google?

Tato aplikace může požádat o přístup k vašemu Kalendáři a Kontaktům Google, aby vám mohla navrhovat časy a přátele, se kterými budete trénovat. Můžete zkontrolovat typ přístupu k účtu a služby Google, ke kterým má třetí strana přístup. Přejděte do sekce Zabezpečení v účtu Google.

Související příspěvky: