Jak se synchronizovat data v účtu Google?

Obsah

Jak se synchronizovat data v účtu Google?

Jak se synchronizovat data v účtu Google?

Vybraná data v účtu Google se budou s iPhonem nebo iPadem synchronizovat. Obsah budete moci zobrazit v odpovídající aplikaci. Můžete nastavit, jaký obsah v účtu Google se bude s aplikacemi od společnosti Apple v zařízení synchronizovat. Účet Google také můžete z aplikací Apple odstranit a tím synchronizaci zastavit.

Jak nastavit obsah v účtu Google?

Můžete nastavit, jaký obsah v účtu Google se bude s aplikacemi od společnosti Apple v zařízení synchronizovat. Účet Google také můžete z aplikací Apple odstranit a tím synchronizaci zastavit. V iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Nastavení.

Jak se přihlásit pomocí účtu Google?

Pomocí účtu Google se můžete přihlásit do některých aplikací a na některé weby třetích stran. Důležité: Když se pomocí účtu Google přihlásíte do služby jiného poskytovatele, budete automaticky přihlášeni také do prohlížeče Safari. Zvolte oddíl, ke kterému chcete poskytnout zpětnou vazbu.

Jak nastavit Google Duo?

Google Duo je bezplatná služba. Než ji nastavíte a začnete používat, potřebujete: přístup k telefonu, na který můžete přijímat zprávy SMS. Pokud chcete Duo používat na různých zařízeních a platformách, potřebujete účet Google. Přečtěte si, jak nastavit Google Duo.

Související příspěvky: