Jak vypěstovat Aloe vera ze semen?

Obsah

Jak vypěstovat Aloe vera ze semen?

Jak vypěstovat Aloe vera ze semen?

Aloe vera můžete vypěstovat ze semen, ale ideální je koupit si sazenici. Ačkoli je aloe vera nenáročnou rostlinou, měli byste jí dopřít vhodnou půdu. Té dosáhnete promícháním písku a rašeliny. Na dno květináče umístěte několik kamenů jako drenáž. větší rostliny snesou i substrát pro pokojové rostliny.

Jak na Aloe vera pěstovat?

Autor: istock.com/pixabay.com Jak na aloe vera? Aloe vera méně známá pod českým názvem aloe pravá je obrovským přírodním zázrakem bohatým na vitamíny a velmi prospívající našemu zdraví. Podívejte se, jak doma aloe pěstovat, co potřebuje a jak se má zalévat.

Jak zalévat Aloe vera v zimě?

Zálivka závisí na ročním období. zatímco v létě je potřeba zalévat rostlinu častu (vždy ale až potom, co půda vyschne), v zimě aloe vera nepřelijte, bude jí stačit trocha vody jednou za dva týdny. Pokud se začnou listy kroutit a ztenčí se, rostlina potřebuje více vláhy.

Které látky jsou obsaženy v Aloe vera?

Pokud se začnou listy kroutit a ztenčí se, rostlina potřebuje více vláhy. V aloe vera jsou obsaženy aminokyseliny, enzymy, steroly, různé antioxidanty, polysacharidy a další zázračné látky, které jsme již zmínili. Napomáhá při trávení, žaludečních potížích, upevňuje váš imunitní systém a pomáhá hojit záněty.

Související příspěvky: