Co je lymfatický systém?

Obsah

Co je lymfatický systém?

Co je lymfatický systém?

Lymfatický systém se skládá z lymfatických uzlin, žláz, sleziny, mandlí a brzlíku. Je součástí oběhového a imunitního systému. Odstranění intersticiální tekutiny z tkání. Absorbování a transport mastných kyselin a tuků ze zažívacího systému.

Co se děje v lymfatických uzlinách?

Absorbování a transport mastných kyselin a tuků ze zažívacího systému. Transport bílých krvinek z lymfatických uzlin do kostí. Transportu antigen obsahujících buněk do lymfatických uzlin. Existuje mnoho důvodů pro nesprávnou funkci lymfatického systému jako nedostatky živin, vysoký příjem zpracovaných potravin a nedostatek aktivity.

Jak zvýšit oběh lymfy?

Ta může zvýšit oběh lymfy a odvodt tekutiny, tuků a toxinů z buněk. Další ošetření, které pomůže při stimulaci toku lymfy a odstranění toxinů z těla, je akupunktura. Cévy se rozšiřují v horké vodě, zatímco studená voda je stahuje. Tekutiny, které se hromadily v těle po delší dobu, budou vytlačeny touto akcí “pumpy“ .

Jak se zbavit toxinů do lymfatického systému?

To pomůže lymfatickému systému při přepravě toxinů do krve a následné detoxikaci v játrech. Vyhýbejte se potravinám, které způsobují ucpávání do lymfatického systému: Příjde vám tento článek zajímavý?

Související příspěvky: