Proč je jablečný ocet citlivější na inzulín?

Obsah

Proč je jablečný ocet citlivější na inzulín?

Proč je jablečný ocet citlivější na inzulín?

Ve skutečnosti jablečný ocet snižuje citlivost na inzulín až o 35 procent a snižuje hladinu cukru v krvi až o 34 procent. Klinické testy na myších, ale i lidech také ukazují, že ti, kdo jedí jídla s jablečným octem, mají menší reakce těla na cukru v jídle.

Proč se používá jablečný ocet?

Jenže octů existuje celá řada a na jablečný ocet většinou zapomínáme, přestože má ze všech druhů octů nejlepší léčivé účinky. Jako lék či pochutina se jablečný očet používá už po staletí. Jeho léčivé účinky objevil americký domácí lékař D.C.Jarvis, který zjistil, že u domácích zvířat jablečný ocet podporuje růst a pomáhá předcházet nemocem.

Proč je jablečný ocet běžnou součástí domácnosti?

Ocet je běžnou součástí každé domácnosti. Jenže octů existuje celá řada a na jablečný ocet většinou zapomínáme, přestože má ze všech druhů octů nejlepší léčivé účinky. Jako lék či pochutina se jablečný očet používá už po staletí.

Jak funguje jablečný ocet?

Funguje to? Jablečný ocet reguluje hladinu cukru v krvi, což je vynikající zpráva pro pacienty trpící diabetem typu 2. Ve skutečnosti jablečný ocet snižuje citlivost na inzulín až o 35 procent a snižuje hladinu cukru v krvi až o 34 procent.

Související příspěvky: