Co je citronová voda?

Obsah

Co je citronová voda?

Co je citronová voda?

Citronová voda – jednoduchý zázrak 1 Štíhlí a plní vitamínů. Pravidelné pití vody s citronem vám pomůže zbavit se pár kil, navíc je to nejlepší způsob hydratace. 2 Pomoc při trávení. Pití citronové vody po ránu stimuluje výborně zažívací systém a zlepšuje schopnost absorbce důležitých látek z potravin. 3 Stimulace jater. Citronová voda je nejlepším přítelem našich jater. Játra se snaží naše krevní řečiště zbavit všech toxinů, se kterými jsme neustále ve styku.

Že citrónová voda pomáhá při hubnutí?

Říká se, že citrónová voda má řadu kladných účinků na vaše zdraví a že pomáhá při hubnutí. I někteří odborníci nedají na tento nápoj dopustit a existují dokonce ryze citrónové diety. Ale není to všechno jenom taková módní vlna?

Můžete si pít citrónovou vodu jako studený nápoj?

Citrónovou vodu můžete pít jako studený nebo teplý nápoj. Někdo si do tohoto nápoje přidává list máty peprné, citrónovou kůru nebo jiné přísady. Citrónová voda je velmi oblíbeným nápojem, protože se o ní tvrdí, že zlepšuje náladu, dodává energii, posiluje imunitní systém a pomáhá udržovat zdravé trávení. Takhle citrónová voda vypadá:

Jaké jsou účinky citrónové vody na ledvinové kameny?

Citrónová voda obsahuje velké množství citrátů a řada studií na lidech potvrdila, že tyto citráty se dobře uplatňují v léčbě ledvinových kamenů ( 10, 11, 12, 13, 14, 15 ). Nejlepší účinky na ledvinové kameny má citrát draselný, který se prodává ve formě doplňků stravy. Doporučuje se ho užívat v kombinaci s citrónovou vodou.

Související příspěvky: