Jak snižovat kyselinu močovou?

Obsah

Jak snižovat kyselinu močovou?

Jak snižovat kyselinu močovou?

Jedlá soda: Je skvělým pomocníkem při snižování kyseliny močové v těle. Stačí přidat půl lžičky jedlé sody do sklenice vody a nápoj pít každý den. Citrónová voda: Citrón s vodou je dobrý pro vaše tělo, protože zvyšuje zásaditost těla a zabraňuje tak tvorbě krystalů kyseliny močové.

Co vám pomůže s kyselinou močovou?

A co vám pomůže tento problém léčit? 1 Jedlá soda: Je skvělým pomocníkem při snižování kyseliny močové v těle. Stačí přidat půl lžičky jedlé sody do sklenice... 2 Citrónová voda: Citrón s vodou je dobrý pro vaše tělo, protože zvyšuje zásaditost těla a zabraňuje tak tvorbě krystalů... 3 Jablečný ocet: Dalším úžasným parťákem je jablečný ocet, ten také zvyšuje zásaditost. Je... More ...

Co je DNA a kyselina močová?

Dna a kyselina močová Jedná se o metabolickou nemoc, kdy organismus není schopen v dostatečné míře odbourávat puriny , které se vyznačují nadměrnou tvorbou kyseliny močové. Odpovědnost za tuto nemoc nese trávicí enzym urikázy, který oxiduje kyselinu močovou, postupně vytváří krystalickou hmotu.

Proč zvyšují hodnoty kyseliny močové v krvi?

Nejčastějšími faktory zvyšující hodnoty kyseliny močové v krvi jsou: 1 věk, 2 dietní chyba (špatné stravování), 3 stres, 4 zvýšená tělesná zátěž, 5 kouření, 6 alkohol, 7 obezita, 8 onemocnění ledvin, 9 genetika, 10 užívání některých léků.

Související příspěvky: