Jak nastavit e-mailový účet v Outlooku?

Obsah

Jak nastavit e-mailový účet v Outlooku?

Jak nastavit e-mailový účet v Outlooku?

Tuto možnost vyberte, pokud chcete účet Gmail zachovat aktivní nebo pokud nemáte v počítači nainstalovanou aplikaci Outlook. Postup najdete v tématu Připojení e-mailových účtů v Outlooku na webu (Office 365). Připravte si svoje ID uživatele a heslo pro Microsoft 365. Nainstalujte si aplikaci Outlook.

Jak importovat staré e-maily do Outlooku?

Importovat všechny staré e-maily do účtu Microsoft 365. Díky tomu můžete mít všechnu poštu – minulou i současnou – v jednom účtu. Tuto možnost vyberte, pokud máte v počítači nainstalovanou aplikaci Outlook (2013 nebo 2016) a budete chtít přestat používat účet Gmail. Pokyny jsou uvedeny níže. Připojit svůj starý e-mailový účet k Outlooku.

Jak připravit účet Gmailu s Outlookem?

Před propojením Gmailu s Outlookem je potřeba účet Gmail připravit: zapnout dvoufázové ověření pro Gmail a pak vytvořit heslo aplikace, které Outlook/Microsoft 365 bude spolu s vaší adresou Gmailu používat k propojení. Až tento krok dokončíte, uvidíte svoje existující zprávy z Gmailu v Outlook.

Jak změnit účet v Outlooku?

V aplikaci Outlook vyberte Soubor > Přidat účet. Na stránce Automatické nastavení účtu zadejte svoje jméno, adresu Gmailu a heslo Gmailu (nebo aplikace) a klikněte na Další.

Související příspěvky: