Jak vypadá oxytocin?

Obsah

Jak vypadá oxytocin?

Jak vypadá oxytocin?

Jak Oxytocin vypadá a co obsahuje toto balení Vnitřní obal: ampule z čirého, hydrolytického skla (třída I) o objemu 1 nebo 2 ml, Vnější obal: plastiková vložka s přepážkami , papírová krabička Velikost balení: Oxytocin Ferring-Léčiva 2 IU: 5x 2ml Oxytocin Ferring-Léčiva 5 IU: 5x 1 ml

K čemu se používá oxytocin?

Co je OXYTOCIN a k čemu se používá Oxytocin je syntetický přípravek patřící do skupiny hormonů. Hlavním účinkem je, stejně jako u přirozeného hormonu, indukce a stimulace děložní činnosti v těhotenství a během porodu.

Jak zvýšit oxytocin v těhotenství?

Kromě hlavního účinku, indukce a stimulace děložní činnosti v těhotenství a během porodu, zvyšuje oxytocin ejekci (nikoli sekreci) mléka. Přípravek se může podávat též těhotným s vyšším krevním tlakem včetně preeklampsie ( vysoký krevní tlak vyvolaný těhotenstvím.).

Jaká je citlivost dělohy na oxytocin?

Citlivost dělohy na oxytocin se během gravidity výrazně mění, velmi nízká je na začátku těhotenství, maxima dosahuje v době termínu porodu. Kromě hlavního účinku, indukce a stimulace děložní činnosti v těhotenství a během porodu, zvyšuje oxytocin ejekci (nikoli sekreci) mléka.

Související příspěvky: