Jak to udělat, aby hranolky plavaly?

Obsah

Jak to udělat, aby hranolky plavaly?

Jak to udělat, aby hranolky plavaly?

Rozpalte dostatečné množství oleje, aby hranolky plavaly, na zhruba 160 stupňů (na varné desce přibližně stupeň 7). Vhoďte várku hranolků do rozpáleného oleje a nechte je jednu minutu smažit. Neměly by zhnědnout, jen se zatáhnout. Hranolky vyjměte, nechte okapat a na papírových utěrkách zcela vychladnout.

Jak připravit bramborové hranolky?

1 Brambory oloupejte a podélně nakrájejte na hranolky silné 1 cm. V několika vodách je propláchněte, protože pouští hodně... 2 Vařte 10-12 minut, dokud zcela nezměknou, dokonce by měly vypadat, že se téměř rozpadají. Buďte za jejich otřepaný... 3 Uvařené brambory opatrně vylovte lžící na plech vyložený čistou utěrkou a nechte zcela vychladnout. Naprosté zchladnutí... More ...

Kdo nemá rád hranolky?

Ukažte mi někoho, kdo nemá rád hranolky. Navzdory tomu, že mají mnoho kalorií, si je čas od času rád dopřeje každý. Ale vyčarovat doma ty opravdu křupavé z pravých brambor, není tak snadné, jak by se na první pohled zdálo.

Jaké jsou hranolky z brambor typu B?

Hranolky z brambor typu B jsem 10 minut louhovala v horké lázni, do které jsem přidala od oka jablečný ocet a asi 2 polévkové lžíce Golden Sirup, což je sladidlo známé z britské kuchyně a je to v podstatě lehce zkaramelizovaný svařený cukr s citronem.

Související příspěvky: