Jaký je rozdíl mezi oběma druhy těstovin?

Obsah

Jaký je rozdíl mezi oběma druhy těstovin?

Jaký je rozdíl mezi oběma druhy těstovin?

Jak vidíte, tak z hlediska obsahu živin je mezi oběma druhy těstovin podstatný rozdíl. Shrnutí: Celozrnné těstoviny jsou bohaté na vlákninu, mangan a selen. Průmyslově vyráběné těstoviny obsahují více kalorií, sacharidů, vitamínů skupiny B a železa, ale méně vlákniny a většiny ostatních živin. Těstoviny jsou bohaté na sacharidy.

Co jsou těstoviny?

Co jsou těstoviny? Těstoviny jsou v podstatě nudle vyráběné z vajec, vody a pšeničné mouky. Jsou vytvarovány do různých tvarů a připravují se povařením ve vařící vodě. Většina těstovin prodávaných v obchodech obsahuje pšeničnou mouku. Nicméně si můžete koupit i těstoviny vyráběné z jiných druhů obilovin, jako jsou rýže, ječmen nebo pohanka.

Jak připravit těstoviny za pár kaček?

1 Zapékaná těstovina za pár kaček. Budeme potřebovat: 500 g těstoviny - kolínka, 150 g suchý salám, 6 ks vejce, 150 g... 2 Vynikající oběd za 20 minut z jedné pánve. Budeme potřebovat: 500 g mleté maso, 1 ks cibule, dle potřeby olej, 1 ks... 3 Domácí sýrová omáčka na těstoviny za pár minut. Postup: Na pánvi rozpálíme trochu másla. Když je máslo dokonale... More ...

Související příspěvky: