Co vám pomohou snížit vysoký tlak?

Obsah

Co vám pomohou snížit vysoký tlak?

Co vám pomohou snížit vysoký tlak?

Ohodnoťte Potraviny, které vám pomohou snížit vysoký tlak 5/5. Průměr: 4.3 (80 hlasů) Nemusíte se vzdávat jídel, která máte rádi. Zvyšte podíl zdravějších potravin a omezte naopak to, co vám škodí. Shodíte tak nadbytečná kila, budete zdravější a spokojenější. Co zařadit do jídelníčku.

Jak snížit krevní tlak?

13 způsobů, jak přirozeně snížit krevní tlak 1 Choďte na intenzivní procházky. Jak zjistila výše zmíněná harvardská studie, pacienti s hypertenzí, kteří začali... 2 Dýchejte zhluboka. Pomalé dýchání a meditační cvičení, jako je qi gong, jóga nebo taj či snižují hladinu stresových... 3 Jezte brambory. Ovoce a zelenina bohaté na draslík jsou důležitou součástí všech... More ...

Jaké jsou přírodní léky na snížení tlaku?

Za přírodní léky na snížení tlaku se dají považovat i některé potraviny, jako je například česnek, cibule či brambory. Pití kávy se vyvarujte, vyzkoušejte spíše zelený čaj, který kromě pozitivního vlivu na tlak také snižuje hladinu tuků a cukrů v krvi.

Jak se zbavit tlaku?

Vysoký tlak mají totiž nejčastěji právě lidé obézní a kuřáci. Kromě toho je důležité dodržovat pitný režim a snažit se jíst zdravě, konzumovat pravidelně zeleninu a ovoce a nepít alkohol. Za přírodní léky na snížení tlaku se dají považovat i některé potraviny, jako je například česnek, cibule či brambory.

Související příspěvky: