Jak zkontrolovat zvuk připojeného mikrofonu?

Obsah

Jak zkontrolovat zvuk připojeného mikrofonu?

Jak zkontrolovat zvuk připojeného mikrofonu?

Pokud chcete pouze jednoduchým způsobem zkontrolovat, zda počítač detekuje zvuk připojeného mikrofonu, postupujte následovně: 1 Najeďte myší na ikonu hlasitosti v pravé části „lišty“ a stiskněte pravé tlačítko. 2 Po zobrazení nabídky klikněte na „Otevřít nastavení zvuku“. 3 Ukáže se vám okno nastavení – „Zvuk“. Vyhledejte v něm sekci „Vstup“ a zde již vidíte možnost „Otestovat mikrofon“. Więcej elementów...

Můžete použít mikrofon jako výchozí zařízení?

Potom ve sloupci klikněte na „Ovládací panel zvuku“ a vyberte kartu „Záznam“. V ní vyhledejte mikrofon, který chcete používat. Klikněte na něj pravým tlačítkem a v zobrazené nabídce zvolte „Nastavit jako výchozí zařízení“. Mikrofon, který chcete používat, můžete nastavit jako výchozí zařízení.

Jaký je herní mikrofon?

Herní mikrofon, kardioidní, parametry: frekvenční rozsah: 100 - 16000 Hz, impedance: 2200 ohmů, citlivost: 30 dB. Délka kabelu: 1,5 m. Forever BMS-300, černá O2 TV s balíčky HBO a Sport Pack na 2 měsíce (max. 1x na objednávku)

Jak otestovat mikrofon?

Klikněte na „Otevřít nastavení zvuku“. Ukáže se vám okno nastavení – „Zvuk“. Vyhledejte v něm sekci „Vstup“ a zde již vidíte možnost „Otestovat mikrofon“. Poté, co začnete mluvit, by se měl níže umístěný pruh s ikonou mikrofonu začít pohybovat a zbarvovat do modra. To znamená, že je váš mikrofon funkční.

Související příspěvky: